Γράφτηκε από Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. ΗΠΑ ή Σερβία; Οι πολλοί, οι πάρα πολλοί (ανάμεσα σε αυτούς και εμείς) υποστηρίζουν ότι οι Αμερικάνοι δεν χάνουν με τίποτα την κούπα.

Γράφτηκε από Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Λιθουανία είναι πιο φρέσκια από την Γαλλία ενόψει του σημερινού μικρού τελικού του Μουντομπάσκετ.

Γράφτηκε από Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
Σερβία ή Γαλλία λοιπόν; Ποιος θα περάσει στον τελικό για να αντιμετωπίσει τους Αμερικάνους, που χθες διέλυσαν τους Λιθουανούς;
Γράφτηκε από Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014
Δεν χωράει αμφιβολία ή μάλλον δεν πιστεύουμε με τίποτα ότι οι ΗΠΑ μπορούν να απειληθούν από την Λιθουανία. Η τελευταία έφθασε δίκαια στην τετράδα, αλλά τα κατάφερε, γιατί εκτός των άλλων είχε εύκολους αντιπάλους. Βατούς.

Ο πρώτος σκόρερ στο Σερβία-Βραζιλία....

Γράφτηκε από Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014
Στο παιχνίδι της Σερβίας με την Βραζιλία για πρώτο σκόρερ θα επιλέξουμε τον Χουέρτας.
Γράφτηκε από Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014
Επιασε, δεν έπιασε ταβάνι, η Σερβία έκανε το καλύτερό της παιχνίδι εδώ και χρόνια κόντρα στην Ελλάδα. Αγγιξε την τέλεια εμφάνιση και επικράτησε κάτι παραπάνω από δίκαια. Επαιξε ώριμα και δικαιώθηκε.
Γράφτηκε από Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014
Μία τύχη παραπάνω έχουν οι Λιθουανοί στη κόντρα τους με τους Τούρκους. Η ομάδα του Καζλάουσκας θεωρητικά είχε εύκολο έργο για να προκριθεί στην οκτάδα, αλλά στην πράξη η Νέα Ζηλανδία της έβγαλε το λάδι.
Γράφτηκε από Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η Εθνική εντυπωσίασε στη πρώτη φάση του Μουντομπάσκετ, στην Σεβίλλη, αλλά τα πιο δύσκολα είναι σήμερα: κερδίζει την Σερβία, περνάει στην οκτάδα, χάνει, πάει "σπίτι" της.

Γράφτηκε από Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16». Η Γαλλία δεν έχει Πάρκερ, δεν έχει Ντε Κολό, δεν έχει Αζινσά, αλλά έχει χαρακτήρα.

Γράφτηκε από Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014
Οι Αμερικάνοι χωρίς να ζορίζονται ιδιαίτερα πετυχαίνουν τη μία νίκη μετά την άλλη. Ηδη προκρίθηκαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση και σήμερα κόντρα στους Ουκρανούς θα ψάξουν μία ακόμη επιβλητική νίκη, στο κλείσιμο των ομίλων.

Σελίδα 1 από 81