Ισπανία ή Γαλλία;

Γράφτηκε από Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014
Μαζί με το δικό μας ματς, το Ισπανία-Γαλλία είναι από τα πιο αμφίρροπα της προημιτελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών.
Γράφτηκε από Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014
Να πού φθάσαμε στη προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών. Με την Εθνική να αντιμετωπίζει την Κροατία, σε ματς, που πλέον είναι νοκ-άουτ.

Για να δούμε τι θα δούμε...

Γράφτηκε από Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014
Αν νικήσει η Μεγάλη Βρετανία την Ισπανία, το ματς με την Σλοβενία δεν θα έχει ουσία για την Εθνική. Το παιχνίδι της Ισπανίας ξεκινάει νωρίτερα, οπότε θα ξέρουμε αν η Εθνική θέλει ή όχι το ματς.
Γράφτηκε από Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014
Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Μεγάλη Βρετανία και πρέπει να κερδίσει για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών.

Δεν χάνουν οι Σέρβοι

Γράφτηκε από Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014
Η Σερβία έχασε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χθες, αλλά είναι σε θέση ισχύος ακόμη για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ.
Γράφτηκε από Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014
Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε χθες το καθήκον της κόντρα στην Σερβία, μόνο, που για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, πρέπει να νικήσει σήμερα την Ισπανία.

Ματσάρα το βράδυ

Γράφτηκε από Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014
Η Ισπανία είναι σαν την Εθνική: έχει μπει στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, δίχως να κουβαλάει νίκη από την πρώτη φάση.
Γράφτηκε από Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014
Η Εθνική Νέων Ανδρών μπαίνει σήμερα στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης και ελπίδα όλων είναι να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την πρώτη φάση.
Γράφτηκε από Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014
Τα ψέμματα τελείωσαν. Η Αρμάνι έμεινε όρθια, κερδίζοντας στην Σιένα την ομώνυμη ομάδα, έκανε το 3-3 και όλα για τον τίτλο στην Ιταλία θα κριθούν σήμερα στο Μιλάνο.
Γράφτηκε από Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014
Τέλος ή παράταση στην αγωνία; Το πρωτάθλημα της Ισπανίας ίσως κριθεί σήμερα αν η Μπαρτσελόνα νικήσει και κάνει το 3-1. Η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα στα μέχρι τώρα παιχνίδια, αλλά βεβαίως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Σελίδα 1 από 79